CAC logo

St. Darum Auto logo

St. Darum Auto Bilpleje

Prisliste inkl. moms

Kabine:

Kabinerengøring standard 800 kr.

  • Måtter, gulvtæpper, kabine + sæder støvsuges grundigt. Instrumentbord mm. renses og primes med antistatiske produkter, der ikke tiltrækker støv. Ruder pudses indvendigt.

Kabinerengøring luksus 1500 kr.

  • Måtter vaskes og renses, gulvtæpper renses, kabine + sæder støvsuges, grundig sæderensning med imprægnering af stof og lædersæder. Instrumentbord, dørsider mm. renses og primes med antistatiske produkter, som efterlader en silkemat overflade, der ikke tiltrækker støv. Ruder pudses indvendigt.

Der tages forbehold for ekstra beskidte biler, biler som er større end 5 personer, hundehår og håndværkerbiler. Her må påregnes et individuelt ekstra tillæg. 

Polering:

Pakke 1 – fjerner kun mindre vaskeridser 1500,-

  • Bilen vaskes grundigt, inkl. Dørfalser, tankdæksel. Fælge afrenses for bremsestøv og vaskes. Lakken afrenses for tjære, flyverust og bremsestøv. Lakken poleres med en let polish og herefter en voks. Ruder pudses udvendigt, og udvendig vinyl og plast friskes op.

Pakke 2 - fjerner flere vaskeridser kr. 2500,-

  • Bilen vaskes grundigt, inkl. Dørfalser, tankdæksel. Fælge afrenses for bremsestøv og vaskes. Lakken afrenses for tjære, flyverust og bremsestøv. Lakken poleres først med en lakrens som fjerner vaskeridser i lakken, herefter poleres bilen grundigt op med polish, som giver lakken dybde og glans. Bilen poleres til sidst med en blød voks, som giver en flot perlende effekt på lakken, samt forhindrer skidt og snavs i at sætte sig fast. Ruder pudses udvendigt samt opfriskning af udvendig vinyl og plast.

Pakke 3 – giver længere beskyttelse og fjerner flere vaske ridser kr. 3500,-

  • Bilen vaskes grundigt, inkl. Dørfalser, tankdæksel og motorrum. Fælge afrenses for bremsestøv og vaskes. Lakken afrenses for tjære, flyverust og bremsestøv. Lakken poleres først med en grov lakrens som fjerner ridser i lakken, herefter poleres bilen grundigt op med 2 x polish, som giver lakken dybde og glans. Bilen gives til sidst med en lakkonservering, der er langtidsholdbar beskyttelse af lakken der forhindrer skidt og snavs i at sætte sig fast. Ruder pudses udvendigt samt opfriskning af udvendig vinyl og plast.
  • Beskytter lakken op til et år.

Luksus behandling - Deep Crystal Coating – Spørg for pris

Der tages forbehold for biler som er større end 5 personer, samt SUV, 4x4 pålægges et ekstra gebyr på kr. 400,-